Facebook Instagram

Beoordelingen van Vers Saladebar Hilversum

Recente recensies van Vers Saladebar Hilversum

5 sterren na 75 reviews

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalm was wat karig, voor de rest weer heel lekker! Vooral de oosterse salade met Tofu! Goddelijk!

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoge kwaliteit, vers bereid en oh zo lekker! Hands down onze favoriet !

, 12-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers Saladebar heeft goede, eerlijke voeding en prima personeel. Het wordt overigens tijd voor een nieuwe cyclus qua soep? Hgr Jan Willem

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Inmiddels meerdere malen eten besteld. Vooral de grote salades. Altijd goede ingrediënten en erg royaal en scheutig.

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat is het toch fijn om elke keer weer lekker en vers eten bezorgd te krijgen!

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Soep lekker pittig. Bezorging snel. Gewoon heerlijk gegeten.

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top, gezond en lekker!

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en heerlijke wraps voor een goede prijs, helemaal top!

, 30-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk soepje en bedankt voor het lieve kaartje!

, 30-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste mensen, de bestellingen zijn altijd goed, maar de Thomkakai soep van gister was opvallend mager. Het bakje was minder dan 3/4 gevuld en er zat geen enkele vulling in zoals gebruikelijk. Dat wil ik toch even meegeven. Salade was prima.

, 29-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Regelmatig bij de Saladebar besteld vanwege overwerk. Altijd netjes op tijd. Heerlijk en gezond eten. Goede keuze mogelijkheden. Echt een aanrader!

, 29-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De wraps vega waren erg lekker en de salted carameltaart weer als vanouds! Zalig!! Nu nog de lemon-cheese-cake op het oude niveau.....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ditmaal heb ik de wrap kip besteld, absoluut een aanrader. Was zo lekker!

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima zoals altijd, heerlijke wrap en smoothie voor een goede prijs!

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel altijd met veel plezier en naar volle tevredenheid echter nu was de Tom ka extreem pittig (zat echt veel rode peper doorheen) smaak was goed ik zou alleen de peper apart doen. Bloemkool-broccoli soep was prima. De stamppot biet-pastinaak vond ik ook tegenvallen, pastinaak leek er rauw doorheen geraspt. Is misschien een kwestie van smaak en dit vond ik tegenvallen. Jammer want alles bij elkaar best wat geld besteed. De salty caramel was wel erg lekker. Volgende keer hoop ik weer beter..

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Combi maaltijden besteld. Genoeg over dus ook wat voor de lunch. Fijn dat je ook gezonde takeout kan bestellen

, 22-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke salade en brood met hummus besteld. Ze waren iets eerder dan ik had aangegeven maar er werd keurig van te voren gebeld of dit goed was.

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk en razend snel bezorgd door vriendelijke bezorger. Dank!

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel bezorgd en zoals altijd was het weer heerlijk! Zijn ook niet karig, was lekker verzadigd na de salade. Als ik met mijn ogen dicht 5 salades moet proeven, zal ik Vers er zo uit pikken. Zij hebben echt hun eigen heerlijke samenstelling van overheerlijke ingrediënten! Ga zo door ;-)

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers, gezond en lekker

, 10-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al meerdere keren stamppot besteld. Altijd netjes op tijd, vriendelijke bezorgers en het eten is tot nu toe altijd warm!

, 08-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere wrap gehad weer; wel jammer dat op mijn bon 11,98 staat maar dat ik vooraf via iDeal 12,25 moest afrekenen. Dit verschil krijg ik nl niet terug van mijn werkgever, waar ik eetgeld van krijg voor het bon bedrag en niet voor het betaalde bedrag

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere warme stamppotten, en goede bezorging.

, 25-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Vers, normaal is de kwaliteit echt super. Alleen had ik vandaag een broccolisoep waar vooral de kruiden overheersten, er was weinig van de broccoli zelf te proeven. De tomatensoep was wel goed op smaak en ook het bananenbrood!

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb twee stamppotten besteld voor de volgende dag. Dit is ideaal! Super handig.

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke salades en wraps, echte aanrader. Super vers en snelle bezorging!

, 19-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeeerlojk!!

, 17-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen hier heel vaak en het was weer heerlijk!!

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In 1 woord geweldig

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en snel

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo lekker! En gezond. Met deze wraps en salades wil ik elke dag wel overwerken.

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst niet zo tevreden. Want de soep was maar half vol... verder wel weer lekker zoals altijd. maar opvallend weinig soep.

, 04-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd bezorgd zoals gevraagd en eten was zoals altijd weer lekker. Alleen jammer dat de dressing bij de salade was vergeten. Vorige keer was ook al het brood vergeten. Nu ga ik jullie niet voor een dressing of brood op en neer naar Kortenhoef laten rijden, maar een beetje irritant is het wel. Hopelijk volgende keer gewoon wel een keer een complete bestelling.

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd ontzettend lekker en supersnel bezorgd. Klein minpuntje was dat de stamppot lauwwarm was, wellicht andere manier van verpakken/bezorgen? Ik ga hier zeker vaker bestellen👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kom al langere tijd bij Vers, even een salade eten voor ik naar de film ga. een combideal meenemen na werk naar op weg naar huis of thuis laten bezorgen. Altijd heerlijk, goede kwaliteit producten en fijne service.

, 28-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is achteruit gegaan. Smakeloos. Hopelijk snel verbetering

, 26-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd genieten als ik bij Vers bestel!

, 26-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd zeer tevreden over de kwaliteit. De bezorgers zijn ook altijd erg vriendelijk.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel hier regelmatig, altijd lekker, alleen was de soep dit keer iets te zoutig.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker

, 19-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere eten, snelle bezorging!

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was zeer snel en de stamppot was goed heet bij bezorging. En smaakte overheerlijk, zo ook de rookworst die erbij zat De broccoli soep was helaas erg zout en daardoor niet lekker. De salade (green power) die erbij zat was wel weer voortreffelijk

, 13-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was goeie

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious salad. Perfect every time!

, 07-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 17.00 bestelling geplaatst voor bezorgen om18.30. Uiteindelijk werd deze pas om 19.00 geleverd. Toen ik 18.45 zelf belde was de motivatie dat Baarn zo ver weg was en de bezorger eerst nog naar 2 anderen moest. Aangegeven dit uitermate vreemd te vinden. Bezorg dan niet in Baarn en geef niet de mogelijkheid een tijd van bezorging aan te geven. Als het dan anders loopt geef dan eerder aan, laat de klant er niet achteraan moeten gaan, geef minimaal korting als het ruim 30 minuten later bezorgd word. Nu ook nog eens lauwe soep die al vanaf 18.00 met bezorger mee onderweg was en niet tegelijk kunnen eten met tafel genoten die wel om 18.30 hun eten bezorgd kregen zoals ook online voor gekozen bij dat bedrijf.

, 06-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en bezorging!

, 06-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk om verantwoord te kunnen eten en (binnen 15 minuten) het thuis bezorgd te krijgen. Rijkgevulde salades en een goed op smaak gebrachte soep!

, 05-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel hier vaker, gezond, vers en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben deels een verkeerde bestelling ontvangen. We hadden onder andere een broccolisoep en een Thaise stamppot besteld maar kregen twee soepen en geen stamppot.

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb vandaag de geitenkaas saladr besteld. Zat een stuk minder in als de vorige keer en meer rode ui. Nou vind ik een beetje rode ui niet erg, maar dit was echt te heftig. De bezorging was erg snel en netjes.

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke salades en snelle levering!

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Zowel de salade als de stamppot. En snel bezorgd door weer en wind. Dankjewel!

, 09-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten!!! En wat zat er een lief kaartje bij, dank 👍🏼🍀

, 08-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genoten! Het bestellen was een beetje lastig want alles leek me lekker. Kreeg netjes een e-mail met de bevesting en de verwachte tijd. De bezorgster was erg vriendelijk. De geitenkaas salade was heerlijk. Verse producten en bereid met zorg.

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd, lekkere soep en mango salade

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten voor een redelijke prijs! Vriendelijke en adequate bezorging en de mogelijkheid om aan te geven dat je contant wilt betalen bij afleveren als je je code-apparaatje van de bank niet bij de hand hebt. We hebben al vaak besteld en zijn nooit teleurgesteld.

, 03-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De (geitenkaas) salade was fantastisch! Heerlijke spinaziesoep en lekker brood met humus. Werd precies op het afgesproken tijdstip bezorgd.

, 03-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Bezorging in een half uur. Top. Ga zo door!

, 03-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke salades , altijd stipt op tijd bezorgd. Elke keer weer een feestje!

, 02-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vet lekker en snel bezorgd

, 01-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse producten en lekker klaargemaakt . Bezorging ging snel . Dik tevreden . Erg leuk dat er een cadeautje bij de bestelling zat :)