Facebook Instagram

Beoordelingen van Vers Saladebar Hilversum

Recente recensies van Vers Saladebar Hilversum

5 sterren na 25 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was goeie

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious salad. Perfect every time!

, 07-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 17.00 bestelling geplaatst voor bezorgen om18.30. Uiteindelijk werd deze pas om 19.00 geleverd. Toen ik 18.45 zelf belde was de motivatie dat Baarn zo ver weg was en de bezorger eerst nog naar 2 anderen moest. Aangegeven dit uitermate vreemd te vinden. Bezorg dan niet in Baarn en geef niet de mogelijkheid een tijd van bezorging aan te geven. Als het dan anders loopt geef dan eerder aan, laat de klant er niet achteraan moeten gaan, geef minimaal korting als het ruim 30 minuten later bezorgd word. Nu ook nog eens lauwe soep die al vanaf 18.00 met bezorger mee onderweg was en niet tegelijk kunnen eten met tafel genoten die wel om 18.30 hun eten bezorgd kregen zoals ook online voor gekozen bij dat bedrijf.

, 06-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en bezorging!

, 06-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk om verantwoord te kunnen eten en (binnen 15 minuten) het thuis bezorgd te krijgen. Rijkgevulde salades en een goed op smaak gebrachte soep!

, 05-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel hier vaker, gezond, vers en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben deels een verkeerde bestelling ontvangen. We hadden onder andere een broccolisoep en een Thaise stamppot besteld maar kregen twee soepen en geen stamppot.

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb vandaag de geitenkaas saladr besteld. Zat een stuk minder in als de vorige keer en meer rode ui. Nou vind ik een beetje rode ui niet erg, maar dit was echt te heftig. De bezorging was erg snel en netjes.

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke salades en snelle levering!

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Zowel de salade als de stamppot. En snel bezorgd door weer en wind. Dankjewel!

, 09-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten!!! En wat zat er een lief kaartje bij, dank 👍🏼🍀

, 08-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genoten! Het bestellen was een beetje lastig want alles leek me lekker. Kreeg netjes een e-mail met de bevesting en de verwachte tijd. De bezorgster was erg vriendelijk. De geitenkaas salade was heerlijk. Verse producten en bereid met zorg.

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd, lekkere soep en mango salade

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten voor een redelijke prijs! Vriendelijke en adequate bezorging en de mogelijkheid om aan te geven dat je contant wilt betalen bij afleveren als je je code-apparaatje van de bank niet bij de hand hebt. We hebben al vaak besteld en zijn nooit teleurgesteld.

, 03-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De (geitenkaas) salade was fantastisch! Heerlijke spinaziesoep en lekker brood met humus. Werd precies op het afgesproken tijdstip bezorgd.

, 03-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Bezorging in een half uur. Top. Ga zo door!

, 03-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke salades , altijd stipt op tijd bezorgd. Elke keer weer een feestje!

, 02-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vet lekker en snel bezorgd

, 01-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse producten en lekker klaargemaakt . Bezorging ging snel . Dik tevreden . Erg leuk dat er een cadeautje bij de bestelling zat :)