Facebook Instagram

Beoordelingen van Vers Saladebar Hilversum

Recente recensies van Vers Saladebar Hilversum

5 sterren na 197 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd!!

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super makkelijk besteld en snel geleverd. Ook de aanpassing aan de salade goed doorgevoerd. Echter was de bloemkool gemarineerd en daardoor pittig, dit was niet lekker en verpeste een beetje de salade

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Snel! en netjes

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk eten !! Bestel altijd graag bij Vers.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gezond eten wat ook nog eens op tijd geleverd wordt door uitermate vriendelijke mensen!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel regelmatig bij Vers Saldebar, echter was dit nu al de tweede keer dat ze een ingrediënt waren vergeten, zo jammer! Desalniettemin was de salade wel lekker

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk als altijd , vers , vriendelijke bezorger op tijd. 👍Nagerecht te klein:).😊

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het leek alsof deze, de laatste bestelling iets minder zorgvuldig was samengesteld. Is meer een gevoel. De 2 keer daarvoor waren super!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious. Thanks again Vers!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! En zo blij dat ik nu gezond kan bestellen als ik geen zin heb om te koken, meteen een stamppotje voor morgen erbij, 2 dagen klaar! En zó lekker! En ook nog eens leuk verpakt met zo min mogelijk plastic!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Ik had de kleine Indiase salade en desem speltbrood met hummus besteld. Het was een goed gevulde salade en het was meer salade dan ik had gedacht. Deze bestelling is een aanrader!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke salades!!!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fast and tasty!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke combinaties, vers, gezond en smakelijk!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De allerbeste! Healthfood in de heerlijkste vorm. Mijn favo is de geitenkaassalade maar tot nu toe is alles wat ik geprobeerd heb geweldig. Supersnelle bezorging en zo mooi verpakt dat het er uitziet alsof je een cadeautje uitpakt. Prima prijs kwaliteit verhouding. Mijn favo!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging is altijd keurig op tijd en vriendelijk. De kwaliteit van salades is top. Alleen in dit geval vond ik de zalm in de salade wat weinig. Ik had liever iets meer betaald met wat meer zalm, zodat de verhouding wat beter zou zijn.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heerlijk en veel, en snel en vriendelijk bezorgd!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heel blij met mijn bestelling. Alles was vers, lekker en gezond. Door de ramadan deal ook voordeliger dan normaal. Fijnste gezond afhaal restaurant in Hilversum!

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wederom een top salade en snel bezorgd als altijd. Is de receptuur van hummus iets aangepast? Viel in ieder geval uitstekend in smaak.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk! Dank!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gezond en lekker!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen regelmatig salades, ze zijn altijd lekker!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service. Met hart en ziel bereide en verse producten. Extra toppings maken de salades compleet!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel. Super lekker! De Wakame salade met gerookte zalm erbij.. mmhjam

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had een heerlijke Thaise wortelsoep en een geitenkaassalade waar ik al fan van was. Lekker dat er ook brood met hummus bij zat, het brood had evt. iets verser gemogen en de hummus was oke qua smaak. Al met al een goede ervaring en vooral ook een groot portie zo alles bij elkaar, waar ik altijd blij van word. Dus dat je niet iets bestelt wat uiteindelijk heel klein uitvalt. Gratis bezorging (boven 9,-) was super snel, misschien ook omdat ik om de hoek woon ;)

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke stamppot gegeten met spinazie en geitenkaas. Was nog goed warm en op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar :-)

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse gerechten! Aanrader voor wie van gezond en lekker houd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke geitenkaas salade met extra ham en avocado besteld, keurig op tijd bezorgd en meer dan genoeg. Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Recommend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers gezond en lekker. Bezorging met een glimlach in KORTENHOEF Goed Bezig!!!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal perfect en een lekkere salade, volgende keer neem ik weer een grotere salade. Alleen wel erg prijzig

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch eten! Soep was heel lekker en goed op temperatuur (gewoon nog heet!). Salade was top en de wraps zalig! Al met al voor herhaling vatbaar. Een aanrader!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, bezorger was precies op tijd en erg vriendelijk! Top!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt een aanrader!! Super snel bezorgd, top kwaliteit producten gebruikt en erg lekker

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Favoriete plek in Hilversum om eten te bestellen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, komen altijd op tijd en Vriendelijk personeel

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd afgeleverd. Hoeveelheid ruim! Een kleine salade vonden wij al groot genoeg! Salade met zalm vonden wij niet heel bijzonder. De salade met geitenkaas en de Thaise wortelsoep vonden wij heel lekker! De mangolime rawcake vond ik niet lekker door teveel kokos er in. Stond niet in beschrijving? Kwestie van smaak.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk weer! Keurig op tijd.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodje vegaburger en frietjes van zoete aardappel! Burger had warmer mogen zijn, was al een beetje afgekoeld. Hij had wat mij betreft ook iets langer mogen bakken, was nu erg bleek. Maar de smaak was prima!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super, erg lekker en gelukkig na een foutje van mezelf toch nog warm bezorgd!! Thx team Vers! Succes met de drukte!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Betelling stond keurig op tijd klaar, heel vriendelijk personeel en een super lekkere salade die ook nog eens als een cadeautje is ingepakt. Een absolute aanrader!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker en gezond!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, bezorgd op de afgesproken tijd.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag onszelf verwend met een heerlijke stamppot van Bietjes en Pastinaak. Het was echt heerlijk. Mijn man had er een lekker worstje bij en ik Geitenkaas. Echt voor herhaling vatbaar!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers.. knapperig.. heerlijk

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker & op tijd!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top op alle fronten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden de spinazie hutspot besteld. Erg lekker weer. Helaas al een teveel afgekoeld.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top salades

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd superlekker!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was perfect. De salades zagen er prachtig uit. Helaas vonden we de salades dit maal tegenvallen. We bestellen vaker en zijn dan altijd razend enthousiast. De zalmsalades vonder we lekker maar wat klein/ beperkt voor de prijs. En de andere twee salades wat minder smakelijk dan anders. Maar goed, dat is subjectief. Helaas hebben de twee die tempeh hebben gegeten buikklachten Vannacht/ vandaag. We willen niet zeuren, zeker niet in deze corona tijden maar er werd om feedback gevraagd dus dat doen we. Plus dat we weten dat jullie heel zorgvuldig met het eten en jullie klanten omgaan. Veel succes. We komen terug hoor.

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e keer besteld in 1 week en weer was het heerlijk! Jullie hebben er een vaste klant bij!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Salade was top !!!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel tevreden! Heerlijk, lekker en snel!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lunch gerecht was top

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijke salades en goeie, snelle levering. Top!👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel hier regelmatig, gezond & lekker! Als er een kookboek uit zou komen, dan koop ik het meteen :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en betrouwbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De salades waren heerlijk en zeker betreft versheid en variëteit en subtiele smaak; gemaakt met liefde voor voedsel! Enig commentaar dat ik kan geven: De wrap met zalm bevat helaas weinig zalm en had ook gerookte zalm verwacht.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze was er superblij mee. Bedankt!

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed. Afhalen maar dan gezond, da's toch perfect!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was vers, smaakvol en het was ook best veel.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top salade, netjes op tijd en rijkelijk gevuld

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Echt super!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke zalmsalade en Tom Ka Kaj soep. Echter vrij summiere hoeveelheid zalm in de salade en kip in de soep. Dit in tegenstelling tot de Tonijnsalade die ik eerder vaak nam, en niet meer op de kaart staat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Heerlijke salade. Goede service. Fijn dat de bezorger even kon wachten, aangezien ik nog even iets moest afronden op werk. Tot de volgende keer.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super blij met de levering. Heb een KanjerDeal besteld en die is blij ontvangen! Lief briefje erbij gedaan en met zorg afgeleverd! Ga ik zeker nog eens doen! Heerlijke salades, sapje erbij. Overduidelijk met liefde en zorg bereid, waarvan heel veel dank!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerecht met allemaal natuurlijke ingrediënten. Verder zeer vriendelijk en attent personeel (bijvoorbeeld een kaartje met eet smakelijk enzo). Eten ook altijd op tijd bezorgd ongewenste tijdstip

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke salades, snel geleverd. Gezond en makkelijk met een altijd een glimlach erbij

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iedere salade is een feestje!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten en zelfs bezorgd in Kortenhoef. Wat wil je nog meer!!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zoals altijd weer heerlijk!! Echt top en heel veel succes in deze tijd!! :)

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik wilde een salade bestellen en tot mijn grote verassing zag ik dat Vers nu ook wraps heeft.. Deze zijn heerlijk !!!!! Lekker vers met knapperige groenten ... goed gedaan Vers!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gezond en superlekker! Zeker ook de voort mij nieuwe wraps. Met lief persoonlijk berichtje. Een positief gevolg van de crisis is voor ons dat jullie nu ook buiten het weekend hier bezorgen!

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en snel geleverd. We hebben brownies en twee heerlijke cheese cakes met blauwe bes en mango. Bedankt!

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onwijs lekkere salades en snel bezorgd.

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel, super vers en vooral super lekker!!!!

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niks op aan te merken. Het was weer heerlijk, lekker pittig soepje. De stamppot smaakte ook lekker. En de brownie heb ik zelfs in 2 stukken gedaan dus vanavond nog een stukje. Zeer tevreden over jullie service de jongen vroeg netjes of hij het wel mocht aangeven of neerzetten.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon weer top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en goed!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk! Top! En zoals altijd snel bezorgd door een vriendelijke medewerker. Dank voor het leuke kaartje bij de bezorging.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super snelle service en top eten. Eindelijk iets wat je kan bestellen en niet ongezond is!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn echt blij dat jullie nu ook in Blaricum bezorgen. Heerlijke salades!

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en super gezond. Het is echt een groot verschil met salades bij de groenteboer. Ook de soepen zijn overheerlijk. Grote klasse

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke salade en pittig maar lekker vita boost sapje😊 Fijn snel bezorgd! Super service!!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed en erg lekker, vriendelijk personeel.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blij dat ik heb kunnen bestellen en dat er bezorging is in Bussum. Perfect geregeld en precies op tijd. Eten uiteraard heerlijk zoals altijd.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ordered big wakami salad, carrot cake & salted caramel tart- all delicious! Quick delivery, perfect service. Strongly recommend the place

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke salades (zalm en winter) en het brood en de Proteïne Shake waren ook verrukkelijk! Blijft mijn favoriete zaak om lekkere gezonde producten te bestellen! Ga zo door.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was stipt op tijd en erg lekker. Tot mijn verrassing zat er een handgeschreven kaartje bij. Verder was er een extra stamppotje omdat de portie gekozen stamppot (volgens Vers) eigenlijk net te klein was.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig heerlijke producten, ben zeer gek op de wraps sappen en de cake/brownies! Absoluut een aanrader snelle bezorgen. Groetjes uit baarn!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten lekker en de geplande aankomsttijd uitstekend. Voor herhaling vatbaar.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gelijk gezond eten, top personeel echt een aanrader

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, geweldige persoonlijke omgang en snelle levering naar Bussum. Wij steunen jullie in deze moeilijke weken.

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na het bestellen keek ik naar het filmpje over hoe de bestelling verwerkt, ingepakt en gebracht wordt. En een paar seconden (nou ja, minuutjes) later ging de bel van de voordeur al! De soep en salade smaakten verrukkelijk en er zat zelfs een handgeschreven kaart bij: ‘Eet smakelijk Casper, stay healthy and stay safe ❤️ XXX’ Dat maakt je dag toch goed in deze moeilijke tijden!

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lief briefje erbij! En het was echt heerlijk!

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben een vaste klant van vers, waarom? Eten is lekker, vol smaak, vers bereid, zonder toegevoegde additieve. Het is gezond en super lekker. En bezorging is altijd snel. Dit is wat je noemt kwaliteit.

, 05-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

It was fresh, delivered on time and with minimal plastic packaging. Perhaps you could find an liquid tight option so that the soup didn't have to be covered in tinfoil. Will definitely order again!

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten! en snel bezorgd.

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de stoofpeer ontbrak in de salade, maar verder was het weer top!

, 26-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd lekker en vriendelijke bezorgers.

, 26-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk stamppotje zuurkool! Goed warm bij bezorging.

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke salade en wrap, snelle bezorging en goede prijs-kwaliteit verhouding.

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk en snel bezorgd!

, 20-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goede porties en snelle service. Helemaal top!

, 19-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Alles mogelijk. Papieren verpakking en bezorging met de fiets. Wat wil je nog meer?!

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalm was wat karig, voor de rest weer heel lekker! Vooral de oosterse salade met Tofu! Goddelijk!

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoge kwaliteit, vers bereid en oh zo lekker! Hands down onze favoriet !

, 12-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers Saladebar heeft goede, eerlijke voeding en prima personeel. Het wordt overigens tijd voor een nieuwe cyclus qua soep? Hgr Jan Willem

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Inmiddels meerdere malen eten besteld. Vooral de grote salades. Altijd goede ingrediënten en erg royaal en scheutig.

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat is het toch fijn om elke keer weer lekker en vers eten bezorgd te krijgen!

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Soep lekker pittig. Bezorging snel. Gewoon heerlijk gegeten.

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top, gezond en lekker!

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en heerlijke wraps voor een goede prijs, helemaal top!

, 30-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk soepje en bedankt voor het lieve kaartje!

, 30-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste mensen, de bestellingen zijn altijd goed, maar de Thomkakai soep van gister was opvallend mager. Het bakje was minder dan 3/4 gevuld en er zat geen enkele vulling in zoals gebruikelijk. Dat wil ik toch even meegeven. Salade was prima.

, 29-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Regelmatig bij de Saladebar besteld vanwege overwerk. Altijd netjes op tijd. Heerlijk en gezond eten. Goede keuze mogelijkheden. Echt een aanrader!

, 29-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De wraps vega waren erg lekker en de salted carameltaart weer als vanouds! Zalig!! Nu nog de lemon-cheese-cake op het oude niveau.....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ditmaal heb ik de wrap kip besteld, absoluut een aanrader. Was zo lekker!

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima zoals altijd, heerlijke wrap en smoothie voor een goede prijs!

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel altijd met veel plezier en naar volle tevredenheid echter nu was de Tom ka extreem pittig (zat echt veel rode peper doorheen) smaak was goed ik zou alleen de peper apart doen. Bloemkool-broccoli soep was prima. De stamppot biet-pastinaak vond ik ook tegenvallen, pastinaak leek er rauw doorheen geraspt. Is misschien een kwestie van smaak en dit vond ik tegenvallen. Jammer want alles bij elkaar best wat geld besteed. De salty caramel was wel erg lekker. Volgende keer hoop ik weer beter..

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Combi maaltijden besteld. Genoeg over dus ook wat voor de lunch. Fijn dat je ook gezonde takeout kan bestellen

, 22-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke salade en brood met hummus besteld. Ze waren iets eerder dan ik had aangegeven maar er werd keurig van te voren gebeld of dit goed was.

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk en razend snel bezorgd door vriendelijke bezorger. Dank!

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel bezorgd en zoals altijd was het weer heerlijk! Zijn ook niet karig, was lekker verzadigd na de salade. Als ik met mijn ogen dicht 5 salades moet proeven, zal ik Vers er zo uit pikken. Zij hebben echt hun eigen heerlijke samenstelling van overheerlijke ingrediënten! Ga zo door ;-)

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers, gezond en lekker

, 10-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al meerdere keren stamppot besteld. Altijd netjes op tijd, vriendelijke bezorgers en het eten is tot nu toe altijd warm!

, 08-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere wrap gehad weer; wel jammer dat op mijn bon 11,98 staat maar dat ik vooraf via iDeal 12,25 moest afrekenen. Dit verschil krijg ik nl niet terug van mijn werkgever, waar ik eetgeld van krijg voor het bon bedrag en niet voor het betaalde bedrag

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere warme stamppotten, en goede bezorging.

, 25-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Vers, normaal is de kwaliteit echt super. Alleen had ik vandaag een broccolisoep waar vooral de kruiden overheersten, er was weinig van de broccoli zelf te proeven. De tomatensoep was wel goed op smaak en ook het bananenbrood!

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb twee stamppotten besteld voor de volgende dag. Dit is ideaal! Super handig.

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke salades en wraps, echte aanrader. Super vers en snelle bezorging!

, 19-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeeerlojk!!

, 17-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen hier heel vaak en het was weer heerlijk!!

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In 1 woord geweldig

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en snel

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo lekker! En gezond. Met deze wraps en salades wil ik elke dag wel overwerken.

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst niet zo tevreden. Want de soep was maar half vol... verder wel weer lekker zoals altijd. maar opvallend weinig soep.

, 04-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd bezorgd zoals gevraagd en eten was zoals altijd weer lekker. Alleen jammer dat de dressing bij de salade was vergeten. Vorige keer was ook al het brood vergeten. Nu ga ik jullie niet voor een dressing of brood op en neer naar Kortenhoef laten rijden, maar een beetje irritant is het wel. Hopelijk volgende keer gewoon wel een keer een complete bestelling.

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd ontzettend lekker en supersnel bezorgd. Klein minpuntje was dat de stamppot lauwwarm was, wellicht andere manier van verpakken/bezorgen? Ik ga hier zeker vaker bestellen👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kom al langere tijd bij Vers, even een salade eten voor ik naar de film ga. een combideal meenemen na werk naar op weg naar huis of thuis laten bezorgen. Altijd heerlijk, goede kwaliteit producten en fijne service.

, 28-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is achteruit gegaan. Smakeloos. Hopelijk snel verbetering

, 26-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd genieten als ik bij Vers bestel!

, 26-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd zeer tevreden over de kwaliteit. De bezorgers zijn ook altijd erg vriendelijk.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel hier regelmatig, altijd lekker, alleen was de soep dit keer iets te zoutig.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker

, 19-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere eten, snelle bezorging!

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was zeer snel en de stamppot was goed heet bij bezorging. En smaakte overheerlijk, zo ook de rookworst die erbij zat De broccoli soep was helaas erg zout en daardoor niet lekker. De salade (green power) die erbij zat was wel weer voortreffelijk

, 13-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was goeie

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious salad. Perfect every time!

, 07-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 17.00 bestelling geplaatst voor bezorgen om18.30. Uiteindelijk werd deze pas om 19.00 geleverd. Toen ik 18.45 zelf belde was de motivatie dat Baarn zo ver weg was en de bezorger eerst nog naar 2 anderen moest. Aangegeven dit uitermate vreemd te vinden. Bezorg dan niet in Baarn en geef niet de mogelijkheid een tijd van bezorging aan te geven. Als het dan anders loopt geef dan eerder aan, laat de klant er niet achteraan moeten gaan, geef minimaal korting als het ruim 30 minuten later bezorgd word. Nu ook nog eens lauwe soep die al vanaf 18.00 met bezorger mee onderweg was en niet tegelijk kunnen eten met tafel genoten die wel om 18.30 hun eten bezorgd kregen zoals ook online voor gekozen bij dat bedrijf.

, 06-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en bezorging!

, 06-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk om verantwoord te kunnen eten en (binnen 15 minuten) het thuis bezorgd te krijgen. Rijkgevulde salades en een goed op smaak gebrachte soep!

, 05-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel hier vaker, gezond, vers en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben deels een verkeerde bestelling ontvangen. We hadden onder andere een broccolisoep en een Thaise stamppot besteld maar kregen twee soepen en geen stamppot.

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb vandaag de geitenkaas saladr besteld. Zat een stuk minder in als de vorige keer en meer rode ui. Nou vind ik een beetje rode ui niet erg, maar dit was echt te heftig. De bezorging was erg snel en netjes.

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke salades en snelle levering!

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Zowel de salade als de stamppot. En snel bezorgd door weer en wind. Dankjewel!

, 09-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten!!! En wat zat er een lief kaartje bij, dank 👍🏼🍀

, 08-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genoten! Het bestellen was een beetje lastig want alles leek me lekker. Kreeg netjes een e-mail met de bevesting en de verwachte tijd. De bezorgster was erg vriendelijk. De geitenkaas salade was heerlijk. Verse producten en bereid met zorg.

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd, lekkere soep en mango salade

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten voor een redelijke prijs! Vriendelijke en adequate bezorging en de mogelijkheid om aan te geven dat je contant wilt betalen bij afleveren als je je code-apparaatje van de bank niet bij de hand hebt. We hebben al vaak besteld en zijn nooit teleurgesteld.

, 03-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De (geitenkaas) salade was fantastisch! Heerlijke spinaziesoep en lekker brood met humus. Werd precies op het afgesproken tijdstip bezorgd.

, 03-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Bezorging in een half uur. Top. Ga zo door!

, 03-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke salades , altijd stipt op tijd bezorgd. Elke keer weer een feestje!

, 02-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vet lekker en snel bezorgd

, 01-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse producten en lekker klaargemaakt . Bezorging ging snel . Dik tevreden . Erg leuk dat er een cadeautje bij de bestelling zat :)